Hej !

Varmt välkommen till vår fräscha och mysig mottagning mitt i centrala Malmö som erbjuder dig Akut och förebyggande tandvård. Det är en modern klinik med den senaste utrustningen.  Vårt mål är att Erbjuda dig tandvård av hög kvalité och bemötande som lugnar hjärtan och sätter ett leende på läpparna.

Vi vill göra det bekvämt för dig och har därför generösa öppettider vardagar som helger. Vi kommer att engagera oss och följa dig hela vägen.

 

TANDVÅRDSSTÖDET

Vår verksamhet precis är kopplad till försäkringskassan som innebär att man har bla ett tandvårdsstöd som innebär att varje patient som är kopplad till försäkringskassan har rätt till tandvårdsbidrag. Detta bidrag är antingen 150 eller 300 kronor per år beroende på din ålder.

Dessutom har varje patient ett högkostnadsskydd och Högkostnadsskyddet börjar gälla när en åtgärd som ingår i skyddet blir klar. Efter det räknas alla åtgärder som du får gjorda under de följande tolv månaderna in i högkostnadsskyddet.


Vi på Dentalhuset Malmö kommer att utgå ifrån referensprislistan som i sig gynnar patienten när man vill få detta stöd från försäkringskassan. Man står för kostnaderna upptill 3000kr och därefter får man ersättning på 50% av kostnaden som överstiger 3000 kr och 85% av kostnaden som överstiger 15 000kr.

 

Har ni det svårt ekonomiskt

Tveka aldrig att kontakta oss. Vi finner en lösning tillsammans. 

 

Om mig

Mitt namn är Belal Muhammad Saighani och är legitimerad tandläkare från Göteborgs Universitet. Utöver mitt yrke som tandläkare så har jobbat många år inom bla äldreomsorg, och med funktions hindrade. Mötet med människan har varit min passion sedan ungdomen, min filosofi inom detta yrke är inte endast en doktor och patientkontakt men att också bygga en mänsklig och vänskaplig relation med sina patienter på en professionell nivå där tillit och empati står först.

 

Innan jag började satsa på att öppna egen mottagning så jobbade jag inom folktandvården i bla Staffanstorp, Genarp och Arlöv. Jag har ett väldigt gott rykte bland mina patienter och dom komplimangerna jag får är att jag jobbar väldigt lugnt och metodiskt och tar hand om mina patienter med stor ödmjukhet.

Välkommen in till oss

Legitimerad Tandläkare Belal Muhammad Saighani