Tandvårdsrädsla

Det är helt normalt och du är inte ensam. 

Nästan hälften av patienterna som besöker sin tandläkare känner obehag och det gäller både män och kvinnor, unga som gamla.

Tandläkaren Belal som jobbar på kliniken har själv tandläkarskräck och vet hur det känns. Det bästa man kan göra för sin egen skull är att ta det första steget, det behöver inte vara en lagning eller ens en undersökning, utan vi kan boka en kostnadsfri tid för dig där du kan komma in och träffa tandläkaren och känna av vår fridfulla miljö på kliniken.

Det vi kan lova här att vi kommer ta hand om dig med stor ödmjukhet och förståelse, tandläkaren har haft många patienter med “skräck” men efter ett par besök kommit in med ett leende som lyser upp hela rummet.

Hur hjälper vi dig ?

Vi börjar med samtal och mjukstartar behandling med små steg åt gången,  och det finns inte något vi gör utan din tillåtelse. Avslappningsövningar hjälper för vissa och  ibland ger vi lugnande medicin åt patienten som hjälper till processen att kunna hantera sin oro. Vissa vill lyssna på sin egen musik medans andra håller sina nära och kära i handen. Vi är här för dig, så oroa dig inte. 

Vad ska du göra ?

Kontakta oss och prata med mig om hur du känner. Sedan bokar vi en kort terapi tid och pratar igenom dina obehag. Jag kan nästan lova att kommer du in orolig så går du ut glad efter vårt lilla samtal.

Låt oss hjälpa dig med det första steget

Hjärtligt Välkommen in till ossTandläkare Belal Muhammad Saighani med Personal